Koffie drinken in Italiaanse stijl

Echt genieten van koffie? Dat doe je natuurlijk in het land van de koffie, Italië! Maar wat nu als je niet naar Italië kan? Dan haal je Italië toch naar jouw huis toe!

Poliform en Flexform

Oké misschien een beetje offtopic, maar we willen dit echt even met je delen. Italianen zijn naast fervent koffiedrinker ook heel goed in design. De Italiaanse stijl is een stijl van passie, klasse en mooie lijnen. Een voorbeeld van echt Italiaans design zijn de designmerken Poliform en Flexform. Zij zijn heer en meester in het ontwerpen van de mooiste meubels en kasten.

Drink je koffie in een Poliform huis

Geniet van je espresso, cappuccino in een Poliform huis. De collectie van het Italiaanse merk is namelijk toepasbaar voor het gehele huis. Zo heeft Poliform boekenkasten, kledingkasten, bedden, keukens, banken en fauteuils in het assortiment. Dit uitgebreide productiegamma van Poliform omvat het ontwerpidee van een ‘Poliform­huis’. Een totaal inrichting ontwerpen wat voor elke situatie passend is dankzij de uitzonderlijke veelzijdigheid van zijn modulaire systemen. De collectie van Poliform is toepasbaar voor een ieder die zich wilt omringen met de luxe van Italiaans design.

Drink een koffie bij Byron & Jones in Den Haag

Nieuwsgierig geworden over Poliform en Flexform? Ga dan eens naar Byron & Jones in Den Haag. Dit interieur advieswinkel is dealer van deze twee prachtige merken. En weetje? Je krijgt ook een overheerlijk kop koffie van de medewerkers. Byron&Jones is te vinden op het Noordeinde in Den Haag. De website van deze Haagse interieur adviseur is www.byron-jones.com. Zeker de moeite waard om even te kijken.